Πογιέτ: «Οι Έλληνες πρέπει να παίξουν για το εθνόσημο» (VIDEO)

Πογιέτ: «Οι Έλληνες πρέπει να παίξουν για το εθνόσημο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με άπαντες τους διεθνείς που προσκλήθηκαν από τον κ. Πογιέτ παρόντες, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για το UEFA Nations League.

Σήμερα, στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενσωματώθηκαν ο Κώστας Τσιμίκας, ο Παντελής Χατζηδιάκος και ο Βαγγέλης Παυλίδης, οι οποίοι απουσίαζαν από τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας λόγω των πρόσφατων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνική Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε τη Δευτέρα (30/5) για το παιχνίδι απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία (2/6), στην πρεμιέρα του Nations League και επεσήμανε ότι οι διεθνείς μπορεί να έχουν κατακτήσει διακρίσεις με τις ομάδες τους, αλλά τώρα οφείλουν να παίξουν για το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι υπέροχη. Οι παίκτες βρίσκονται μαζί καιρό, γνωρίζονται μεταξύ τους, απολαμβάνουν να βρίσκονται μαζί και να παίζουν, αλλά τώρα είναι οι βαθμοί που μετράνε. Πρέπει να καταστήσουμε σίγουρο ότι θα παίξουμε καλά. Η Β. Ιρλανδία είναι μια δυνατή ομάδα. Ξέρουμε τι να κάνουμε και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, τουλάχιστον σε επίπεδο δύναμης. Πάντα το αναλύω και λέω ότι στο ποδόσφαιρο το επόμενο ματς πάντα είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη απέναντί τους, όπως τη θέλουμε και με το Κόσοβο και την Κύπρο που ακολουθούν. Αλλά πάντα είναι καλύτερα όταν αρχίζεις καλά. Έχω πολλές διαφορετικές επιλογές. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και να επαναλάβουμε ό,τι καλό πετύχαμε στους αγώνες που δώσαμε πριν από δύο μήνες.

Θα πάμε εκεί με σκοπό να νικήσουμε. Είμαστε άνθρωποι και όταν έχεις καλές στιγμές, αποκτάς αυτοπεποίθηση. Αισθάνεσαι καλύτερα, παίζεις καλύτερα και δίνεις κάτι παραπάνω. Μια ομάδα γεμάτη νικητές. Σε όλες τις θέσεις έχουμε παίκτες που κατέκτησαν κάτι. Πρέπει να παίξουν για το εθνόσημο. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η ποιότητα είναι εκεί, η επιθυμία να παίξεις είναι εκεί, έχουμε καλούς παίκτες, αλλά εκπροσωπούμε τη χώρα και πρέπει να το δείξουμε. Όταν τελειώσει ο αγώνας πρέπει να τα έχουμε δώσει όλα. Ο αντίπαλος μπορεί να είναι καλύτερος ή πιο τυχερός ή στις μέρες μας να έχει παίξει ρόλο το VAR, αλλά το εθνόσημο είναι πολύ σημαντικό».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X