Ρεάλ Μαδρίτης: «Δένει» Βινίσιους και Μιλιτάο (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Μετά το τέλος μια τέλειας σεζόν, σκοπός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ανανέωση παικτών που αποτέλεσαν «κολώνες» της φετινής επιτυχίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
«Τρέχουν» τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αμέσως μετά τη κατάκτηση του 14ου Champions League, οι «μερένχες» ανανέωσαν το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς. Επόμενος στόχος είναι να «δέσουν» στο Μπερναμπέου δύο βραζιλιάνους, τον Βινίσιους και τον Μιλιτάο.
Βασικός στόχος του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι οι δύο ποδοσφαιριστές να ανανεώσουν έως το 2028. Η χρονιά της Ρεάλ «έκλεισε» ιδανικά με τη κατάκτηση του τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά.
Πλέον, η Βασίλισσα βάζει μπρος τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ήδη έχει συμφωνήσει με τον καλύτερο κόφτη της φετινής σεζόν στην Ευρώπη, τον Αουρελιέν Τσουαμενί.
Ο σκόρερ του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έκανε ονειρική σεζόν. Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 22 γκολ και 20 ασίστ σε 52 παιχνίδια.

Από την άλλη, ο Μιλιτάο ήταν 50 φορές βασικός, με δύο γκολ και τρεις ασίστ

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X