ΑΕΚ: Σκέψεις για τον «άσο» με Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λοντίγκιν και Μπάρκα!

ΑΕΚ: Σκέψεις για τον «άσο» με Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λοντίγκιν και Μπάρκα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνει για τον παρτενέρ του Στάνκοβιτς και υπάρχουν σκέψεις που αφορούν τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λοντίγκιν και Μπάρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό το προσεχές διάστημα και είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά «θερμό». Μια από τις θέσεις που θα σηκώσουν μεγάλη κουβέντα και θα πρέπει να βρεθεί λύση, είναι αυτή του τερματοφύλακα. Εκεί που η ΑΕΚ βρίσκεται στο ψάξιμο για εκείνον που θα κάνει δίδυμο με τον Στάνκοβιτς και παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα να μονιμοποιηθεί ως τρίτος ο Χατζηεμμανουήλ.

Στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν αυτήν τη στιγμή ο Τσιντώτας και ο Αθανασιάδης. Ο πρώτος υπέστη φθορά στη διάρκεια της σεζόν, βρίσκεται συχνά πυκνά ακόμα και για άσχετα πράγματα στο επίκεντρο της κριτικής και είναι δεδομένο πως θα ήθελε να μετακινηθεί στο εξωτερικό. Δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, πρόσφατα άλλαξε ατζέντη (πήγε στον Ιταλό που εκπροσωπούσε και τον Καρέρα) και πλέον είναι θέμα πως θα το χειριστεί η ΑΕΚ εάν δεν βρει πρόταση.

Δείτε περισσότερα για τις σκέψεις της ΑΕΚ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X