Ντε Λαουρέντις για Μέρτενς, Κουλιμπαλί: «Θα επιλέξουν τη Νάπολι ή τα άθλια χρήματα;»

Ντε Λαουρέντις για Μέρτενς, Κουλιμπαλί: «Θα επιλέξουν τη Νάπολι ή τα άθλια χρήματα;»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντε Λαουρέντις τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά με τις δηλώσεις του όσον αναφορά το μέλλον των Μέρτενς και Κουλιμπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε στις υποθέσεις ανανέωσης των Ντρις Μέρτενς και Καλιντού Κουλιμπαλί που έχουν κολλήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως περιμένει να δει αν θα επιλέξουν με το συναίσθημα ή με την… τσέπη!

«Ο Κουλιμπαλί και ο Μέρτενς είναι δύο παίκτες που σέβομαι, τους οποίους αγαπώ πολύ, αλλά θα εξαρτηθεί μόνο από αυτούς για να δούμε αν τα άθλια χρήματα είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να τους ικανοποιήσει ή αν ζουν στη Νάπολη, ζώντας σε μια διαφορετική κατάσταση. Έχουν αυτό το προνόμια. Διαφορετικά είναι ένα πρόβλημα που δεν θα με απασχολεί πλέον», ανέφερε αρχικά.

«Πολύ συχνά προσεγγίζουμε τα προβλήματα με συναίσθημα και όχι με λογική. Γύρω από έναν παίκτη υπάρχουν οικογένειες, μάνατζερ. Και επομένως συμφέροντα που πολύ συχνά δεν είναι διαχειρίσιμα από την κοινωνία. Για τον Φαμπιάν Ρουίθ και τον Οσπίνα; Κανείς δεν θέλει να διώξει κανέναν, αλλά κανείς εδώ δεν θα τρελαθεί στο τέλος», συνέχισε.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον για τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, τόνισε: «Έχει ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση για τον Μπερναρντέσκι, πριν από τρεις εβδομάδες μίλησα με τον ατζέντη του στο Μόντε Κάρλο και μετά μίλησα για το θέμα με τον Σπαλέτι. Οι νέοι παίκτες πρέπει να αφομοιωθούν στον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν πήγαν όλα καλά, αλλά τώρα ας δούμε τι θα συμβεί στις διαπραγματεύσεις».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X