«Πιθανή η επιστροφή Λουκάκου στην Ίντερ - Προς Ρόμα ο Ντιμπάλα»

«Πιθανή η επιστροφή Λουκάκου στην Ίντερ - Προς Ρόμα ο Ντιμπάλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφικό ντόμινο φαίνεται πως πλησιάζει στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ενδέχεται να υπάρξει επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στη Serie A και… αλλαγή πλεύσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Λουκάκου θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ και υπάρχουν επαφές του ατζέντη του, Φεντερίκο Παστορέλο, με την πλευρά των «νερατζούρι». Μάλιστα, η επιστροφή του στο Μιλάνο φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά αυτό θα πρέπει να συμβεί ως τα τέλη του Ιουνίου ώστε η Ίντερ να επωφεληθεί από ορισμένες φοροελαφρύνσεις.

Εφόσον ο Βέλγος στράικερ αποχωρήσει από την Τσέλσι και επιστρέψει στους «νερατζούρι», πιθανότατα ως δανεικός, η Ίντερ φαίνεται πως θα εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Ντιμπάλα και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, στη Ρόμα.

Μάλιστα, με την πιθανή αποχώρηση του Χένρικ Μκιταριάν από τους «τζαλορόσι», τότε ο Ντιμπάλα θα αποτελεί το πρώτο βιολί στην ομάδα και τον ηγέτη, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το πρότζεκτ του Ζοσέ Μουρίνιο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X