Λεβαντόφσκι: «Η ιστορία μου στην Μπάγερν Μονάχου τελείωσε»

Λεβαντόφσκι: Με το νέο έτος στο γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η ιστορία μου στην Μπάγερν τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη καλή συνεργασία. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Ελπίζω να μην με κρατήσουν μόνο και μόνο επειδή “μπορούν”», ήταν η δήλωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Πολωνίας.

Ο έμπειρος στάικερ έχει καταστήσει κάτι παραπάνω από σαφές ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου, με τη διοίκηση των Βαυαρών βέβαια να παραμένει ανένδοτη πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει.

Ο 33χρονος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο («εκπνέει» 30 Ιουνίου του 2023) με τους πρωταθλητές Γερμανίας αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις του με το κλαμπ δεν είναι πλέον αρμονικές. Απομένει να δούμε ποιά από τις πλευρές θα κάνει πίσω στα «θέλω» της.

Ο αρχηγός της Πολωνίας μετακόμισε στη Μπάγερν το 2014 και μετράει με τους Βαυαρούς 374 συμμετοχές, 344 τέρματα και 72 ασίστ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X