Αναιρεί τον εαυτό του ο Δημητρούλιας!

Δημήτρης Δημητρούλιας: Γεννημένος νικητής (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης σχολιάζει γιατί ο Δημήτρης Δημητρούλιας με την στάση του αναιρεί τον εαυτό του και τα όσα δήλωνε πριν λίγο καιρό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα στο χώρο του χάντμπολ, η συνέντευξη Δημητρούλια σε αθλητικό σάιτ.

Ειδικότερα όμως οι οπαδοί της «Ένωσης» με τα σχόλιά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τάχθηκαν αναφανδόν κατά των όσων είπε ο πρώην τεχνικός της ομάδας, κάνοντας λόγο για «μικροπρέπεια», για «ασέβεια», για «κόμπλεξ» και για «αχαριστία». Ακόμα κι αν δεν ξέρεις άλλωστε πρόσωπα και καταστάσεις, δεν γίνεται ένας προπονητής σε μια χρονιά που η ομάδα του απέτυχε, να ρίχνει τις ευθύνες παντού εκτός από τον εαυτό του! Ακόμα και για το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, που αποκλειστικά υπεύθυνος, είναι ο προπονητής μιας ομάδας.

Πάντως, ανεξαρτήτως τι λέει ο καθένας, ο Δημητρούλιας με τα όσα είπε, διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό και την ανάρτηση που είχε κάνει στις 15 Μαρτίου, σε έναν απολογισμό για την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ. Εκεί που είχε αποθεώσει τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Στάθη Παπαχαρτοφύλη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ ιδιαιτέρως ονομαστικά: τον προσωπικό μου προπονητή Θάνο Καρανάτσιο, τον προπονητή φυσικής κατάστασης Αλέξανδρο Προβολισιάνο, τους βοηθούς προπονητές μου, τον Σπύρο Μπαλωμένο και τον Καφφάτο Δημήτρη, τον τιμ μάνατζερ μας Ηλία Χάτσικα, τον γιατρό κ. Γιώργο Κελάλη και τον ιατρό μας κ. Σταύρο Τοίλο, το πρόσωπο-κλειδί για την συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση, τον άνθρωπο που πραγματικά πίστευε ότι μπορούμε να σταθούμε και να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, τον αθλητικό μας διευθυντή κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη, τον αρχηγό και κύριο δημιουργό αυτής της dream team, τον Πρόεδρό μας κ. Σταμάτη Παπασταμάτη και τον γιο του Ανδρέα Παπασταμάτη. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλύτερους οπαδούς αυτού του Πρωταθλήματος, τους φιλάθλους της ΑΕΚ! Προσωπικά, αφού κέρδισα 2 ευρωπαϊκά Κύπελλα και πολλά εγχώρια Πρωταθλήματα ως προπονητής, μπορώ μόνο να πω ότι είμαι ευλογημένος και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά, για να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερος προπονητής. Επιστροφή στην δουλειά τώρα!».

Δύο μήνες μετά, ο Δημήτρης Δημητρούλιας αναιρεί τον ίδιο τον εαυτό του, βγάζοντας κακία και αχαριστία προς την ομάδα που τον έκανε να νιώθει… ευλογημένος! Και κάτι ακόμα! Στην παραπάνω ανάρτηση, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε δείξει μικροπρεπή συμπεριφορά και προς έναν ακόμα συνεργάτη του, «ξεχνώντας» σκόπιμα να τον αναφέρει. Σε ποιον; Μα φυσικά στον Αλέξη Αλβανό! Τα… ρημάδια τα γραπτά μένουν!

Ο Ενωσίτης

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X