Νεϊμάρ για Μέσι: «Δύσκολο να αλλάξεις ομάδα μετά από τόσα χρόνια»

«Μένουν στην Παρί Σεν Ζερμέν Μέσι και Νεϊμάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη του χρονιά με τα «χρώματα» της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι έμεινε μακριά από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, αλλά ο Νεϊμάρ έσπευσε να τον στηρίξει λέγοντας πόσο δύσκολη είναι η προσαρμογή σε μια νέα ομάδα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε 11 γκολ και 14 ασίστ σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και  βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το σαμπιονά.

Οι λόγοι που «ευθύνονται» γι’ αυτήν την όχι τόσο εντυπωσιακή παρουσία τουΜέσι είναι αρκετοί, όπως το γεγονός ότι είναι πλέον 34 ετών, αλλά και το ζήτημα της προσαρμογής σε μία νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον.

Κάτι που κατανοεί και ο φίλος και συμπαίκτης του με τον Βραζιλιάνο άσο, να σπεύδει να υπερασπιστεί τον Αργετινό μιλώντας στο «Canal Football Club».

«Ο Λέο πέρασε πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Είναι δύσκολο να αλλάξεις ομάδες και πόλεις. Και δεν ήλθε μόνος του, αλλά με την οικογένειά του. Η γλώσσα είναι επίσης διαφορετική. Είναι πολλά ενοχλητικά πράγματα. Υπάρχει και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας με παίκτες που τελικά δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που παίζει. Κατά συνέπεια, όλα αυτά, είναι επιζήμια. Ο Λέο, ο Κιλιάν κι εγώ, είμαστε παίκτες που κρίνονται πάντα για την απόδοσή τους, τα στατιστικά τους, τους τίτλους που έχουν κατακτήσει, για τα πάντα» είπε ο Νεϊμάρ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X