Πιόλι: «Ο Ζλάταν έδωσε σε ολόκληρη την ομάδα σωστή νοοτροπία και πίστη»

Θέλει να «δέσει» τον Πιόλι η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κορυφή της Serie A, έπειτα από 11 χρόνια επέστρεψε φέτος η Μίλαν.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Στέφανο Πιόλι σε δηλώσεις που έκανε για την φετινή αγωνιστική σεζόν αναφέρθηκε στην χειρότερη στιγμή της σεζόν που δεν ήταν άλλη από τον αποκλεισμό από την Ίντερ στο Κύπελλο, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε τόσο για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όσο και για το μέλλον του Ράφαελ Λεάο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό από την Ίντερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας:

«Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της σεζόν. Θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και είχαμε να παίξουμε με τη Λάτσιο αμέσως μετά, αλλά ανταποκριθήκαμε. Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν ως η πιο δυνατή ομάδα, αλλά γίναμε οι ισχυρότεροι στην πορεία. Ο σύλλογος έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες συνεχώς έδιναν κίνητρα στους εαυτούς τους. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον σωστό δρόμο».

Για τον Ιμπραΐμοβιτς:

«Δεν μπορούσε να περιμένει για να μπει στο χειρουργείο, αφού υπέφερε όλους αυτούς τους μήνες. Ο Ζλάταν με βοήθησε να εξελιχθώ και έδωσε σε ολόκληρη την ομάδα σωστή νοοτροπία και πίστη. Είναι ο πιο έξυπνος και αρεστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έκανε την εγχείρηση διότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει».

Για τον Ράφαελ Λεάο και τη φημολογούμενη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Από όσο ξέρω, ο Λεάο θα παραμείνει παίκτης της Μίλαν. Σίγουρα, αυτό πιστεύω. Έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X