Αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ ο Μάγκνουσον - Εχει ακουστεί για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Μάγκνουσον
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ακουστεί για την άμυνα της ΑΕΚ, ο Χόρτνουρ Μάγκνουσον, αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν αποτελεί ο Χόρτνουρ Μάγκνουσον από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μέσω μηνύματος, ο Ισλανδός στόπερ που ακούστηκε για την ΑΕΚ, αποχαιρέτησε τους φίλους της ρωσικής ομάδας.

Η καριέρα του 29χρονου κεντρικού αμυντικού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο από τη Σπέτσια, για να επιστρέψει το 2014 στους «μπιανκονέρι».

Τελευταίος του σταθμός πριν πάει στη Ρωσία, ήταν η Μπρίστολ Σίτι.

Το μήνυμα του Ισλανδού αμυντικού:

«Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν κάποια μέρα.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που έμαθα ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρεται για εμένα. Δχεν το σκέφτηκα καθόλου και δέχτηκα αμέσως την προσφορά.

Με δέχτηκαν σαν οικογένεια μου και εσείς οι φίλαθλοι της ομάδας, με στηρίξατε από την πρώτη μέρα. Σας είμαι εξαιρετικά ευγνώμων.

Υπήρξαν πολλές εξαιρετικές στιγμές σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League στο Μπερναμπέου. Τι βράδυ ήταν αυτό!

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το προσωπικό, τη διοίκηση και όλους όσους συμμετείχαν στην ομάδα που πέρασα εδώ. Ήταν ωραίο να είμαι μαζί σας και να θυμάστει: η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα πρώτη»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HÖRÐUR BJÖRGVIN MAGNÚSSON (@hordurmagnusson)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X