«Η πρόσληψη Κουχάρσκι από την ΑΕΚ μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή Κριχόβιακ»

«Η πρόσληψη Κουχάρσκι από την ΑΕΚ μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή Κριχόβιακ»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Πολωνοί για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και την πρόσληψη του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην παραμονή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Αυτό υποστηρίζουν τα πολωνικά ΜΜΕ, τα οποία τονίζουν ότι η πρόσληψη Κουχάρσκι από την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να βοηθήσει στην παράταση της παραμονής του Κριχόβιακ στην ομάδα.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα πρέπει να κάνει μία υπέρβαση όχι μόνο για τα δεδομένα της ομάδας, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η Κράσνονταρ πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή που αμείβεται και με ένα «βαρύ» συμβόλαιο που αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ ετησίως.

Να θυμίσουμε ότι ο Κριχόβιακ δεν ανήκει πλέον στην ΑΕΚ και έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Πολωνίας, ενώ ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει στην Κράσνονταρ, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X