«Ο Αλβες τερματίζει την καριέρα του και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ»

«Ο Αλβες τερματίζει την καριέρα του και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για τον Μπρούνο Αλβες και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Αλβες τερματίζει την καριέρα του και ανακοινώνεται από την ΑΕΚ, αυτό υποστηρίζουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η «A Bola» ισχυρίζεται ότι ο Μπρούνο Αλβες θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ως νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα για Αλβες

«Ο Μπρούνο Άλβες θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ως νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τον σύλλογο που αγωνίστηκε το 2003/2004 (32 αγώνες υπό τις εντολές του Φερνάντο Σάντος).

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των ελληνικών ΜΕ αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας του 40χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν έπαιζε στο πλευρό του Μανουέλ Φερνάντες στον Απόλλωνα που υποβιβάστηκε.

Ως παίκτης, σε επίπεδο συλλόγου, ο Μπρούνο Άλβες κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα στην Πορτογαλία, τρία Κύπελλα Πορτογαλίας και τρία Σούπερ Καπ (FC Porto), ήταν πρωταθλητής Ρωσίας δύο φορές, πανηγύρισε ένα Κύπελλο και ένα εσωτερικό Σούπερ Καπ (Ζενίτ) και κατέκτησε ένα Κύπελλο Τουρκίας και ένα τοπικό Σούπερ Καπ (Φενερμπαχτσέ). Με την Εθνική αγωνίστηκε (96 αγώνες και 11 γκολ) πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης (2016).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X