Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο η ΑΕΚ - Ηττα με 4-1 από τον Δούκα!

ΑΕΚ: «Λύγισε» στα πέναλτι (5-4) από τον Δούκα και έχασε το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal Ανδρών έμεινε η ΑΕΚ που ηττήθηκε με 4-1 από τον ΑΣΕ Δούκα στο Κλειστό του Καματερού.

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, αποκλείστηκε και ολοκλήρωσε με ήττα τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν με το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα και φτάνοντας έως τους «4» του Κυπέλλου. Πλέον, ήδη ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και τη δημιουργία της ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού Futsal.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η «Ένωση» μπήκε πατώντας καλύτερα στο γήπεδο και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Παρά τις προσπάθειες των παικτών για να σκοράρουν, αυτό δεν έγινε, και έτσι η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, εκμεταλλευόμενη ορισμένα λάθη της άμυνας βρήκε πρώτη δίχτυα, στο 14′. Το 0-1 διατηρήθηκε έως το τέλος του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η ΑΕΚ πίεσε σε όλο το γήπεδο για την ισοφάριση. Δυστυχώς, αυτή δεν ήρθε, ο Δούκας σκόραρε εκ νέου, στο 29′, και το 0-2 δημιούργησε νέες συνθήκες στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε στα επόμενα λεπτά χωρίς τερματοφύλακα, ώστε με τον παίκτη παραπάνω στην επίθεση να βρει το γκολ που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι. Παρά τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας, δε βρέθηκε το κενό και έτσι ο Δούκας κατάφερε να πετύχει στο 33′ το 0-3 σε κενή εστία. Ο Ντάτης πέτυχε το 1-3 στο 36′, όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε το 1-4.

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα 1-4
Σκόρερ
: Ντάτης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X