Χήνας: «Το θέμα με τα ban θα λυθεί - Θα μας απασχολήσει και ο Ηλίας Καντζούρης σίγουρα»

Χήνας: «Είχαμε και το καλοκαίρι στην λίστα μας τον Σεγκούρα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιώργος Χήνας για το μέλλον της ΑΕΚ

Την απόλυτη βεβαιότητα του ότι η ΑΕΚ θα ξεπεράσει μέσα στο καλοκαίρι το θέμα των ban και θα επιστρέψει στην κανονικότητα, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της «Βασίλισσας», Γιώργος Χήνας.

«Μας σημάδεψε και δεν ξεχνιέται με τίποτα ο χαμός του Γέλοβατς. Αυτό πάντως μας συσπείρωσε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε, «ακόμα και όταν έφυγε ο Δέδας για την ΤΣΣΚΑ, είχε βάλει γερές βάσεις. Για την ΑΕΚ αυτή η θέση που τελείωσε τη σεζόν δεν είναι τιμητική για το μέγεθός της, όμως δεδομένων των συνθηκών είναι κάτι».

Όσον αφορά τα διάφορα θέματα που απασχολούν την «Ένωση», τόνισε πως «δεν στηρίχθηκε το εγχείρημα φέτος από τον κόσμο, όμως όσοι έρχονταν στήριζαν και χειροκρότησαν την ομάδα. Ξεκινάμε με το θέμα της αδειοδότησης και φυσικά υπάρχει το κομμάτι των ban. Είναι κάτι που έπρεπε να σταματήσει και στηριζόμαστε στις εξαγγελίες της ΕΟΚ για την εναρμόνιση του καταστατικού με την FIBA.

Είναι προς την εξυγίανση του αθλήματος αυτή η απόφαση του κύριου Λιόλιου και για αυτό την στηρίζουμε. Να σας το πω απλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει. Έχουν προχωρήσει επαφές για την ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια και άλλες ακόμα κινήσεις που βάση μεγέθους θα είναι εκπλήξεις».

Σχετικά με το θέμα του προπονητή, σχολίασε ότι «είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Σεγκούρα, δεδομένων των συνθηκών. Θα μιλήσουμε μαζί του, όμως θα μας απασχολήσει και ο Ηλίας Καντζούρης σίγουρα». Για τα θέματα του ρόστερ πρόσθεσε ότι «τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με σκοπό να κρατήσουμε Κολόμ και Χάμερ, ενώ ο Ανγκόλα έχει συμβόλαιο με μια οψιόν και ελπίζουμε να μείνουν όλοι».

Πηγή: Sportfm

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X