Φράνσον: «Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς - Η αλλαγή προπονητή και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε η ομάδα»

Φράνσον: «Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς - Η αλλαγή προπονητή και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε η ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε σε μέσο της πατρίδας του ο Αλεξάντερ Φράνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Φράνσον παρ’ ότι αγωνίστηκε μόλις μία φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εξακολουθεί να είναι μέλος του ρόστερ.

Ο Σουηδός χαφ της ΑΕΚ  μίλησε γι’ αυτούς τους πρώτους δύσκολους μήνες του στην Ένωση, στο σουηδικό Μέσο NT, ενώ ξεκαθάρισε πως παρ’ όλο που δεν έχει ενημερωθεί για το πότε πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεξάντερ Φράνσον:

«Ο χρόνος συμμετοχής μου δεν ήταν όσο θα πίστευε κανείς. Ηταν πολύ ιδιαίτεροι αυτοί οι μήνες. Αυτές είναι οι μεγάλες αντιθέσεις, αν συγκρίνεται με την υπόλοιπη Ευρώπη και τη Σουηδία. Μπορεί να πήγα σε μία περίοδο που ήταν αρκετά ταραγμένη για το σύλλογο. Η αλλαγή προπονητή και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε η ομάδα.

Εγώ πάντως είμαι καλά. Νιώθεις ωραία και που είσαι σπίτι. Εχω μάθει και έχω δει μία νέα ποδοσφαιρική κουλτούρα. Εχω μάθει πώς μπορούν να συμβούν τα πράγματα σε ένα σύλλογο όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Θα δούμε πόσο καιρό θα μείνω σπίτι τώρα. Δεν έχω λάβει επίσημα πότε θα επιστρέψω», εξηγεί ο Φράνσον.

Οι Σουηδοί σημειώνουν πως «ο Φράνσον είναι ξεκάθαρο ότι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ». «Ναι, υπάρχουν συμβόλαια», σημειώνει ο παίκτης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X