ΑΕΚ: Με Αλέξη Αλβανό στο «τιμόνι» τη νέα αγωνιστική περίοδο

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης θα εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ στον Αλέξη Αλβανό για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλβανός θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο φυσικά την επιστροφή στους τίτλους.

Όπως είχε είχε αποκαλύψει το enwsi.gr ο διοικητικός ηγέτης Σταμάτης Παπασταμάτης αναμενόταν να έχει μια συνάντηση μαζί του έτσι ώστε να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι δύο άνδρες έθεσαν τις βάσεις της συνεργασίας τους και έδωσαν τα χέρια για να πορευτούν μαζί για μια ακόμη σεζόν με τον Αλέξη Αλβανό να αναλαμβάνει έτσι για πρώτη φορά το βάρος για να οδηγήσει σαν πρώτος προπονητής την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ, υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, τεράστια εκτίμηση για την προσωπικότητα του και θα στηριχθεί κι αυτός με πράξεις και όχι με λόγια από τη διοίκηση για να πετύχει στο έργο του. Ήδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και οι ριζικές αλλαγές που θα γίνουν θα είναι με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας και την δυναμική επάνοδο της στην κατάκτηση των τίτλων αλλά και την σταθερή ανοδική πορεία της στην Ευρώπη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X