Τζέραρντ: «Ο Εμπαπέ θα γίνει πιο πλούσιος, αλλά θα σκέφτεται ότι απέρριψε ομάδα με 14 Τσάμπιονς Λιγκ»

Τζέραρντ για Ολντ Τράφορντ: «Έχω πάει και σε πιο θορυβώδη γήπεδα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες αφότου ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να την απορρίψει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 14ο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της.

Ο Στίβεν Τζέραρντ επιχείρησε να καταλάβει τι συμβαίνει στο μυαλό του Γάλλου επιθετικού, με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ να λέει στο BT Sport, μετά τον τελικό, το εξής:

«Θα σκέφτεται σίγουρα πως είναι αρκετά πιο πλούσιος πλέον. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά από ποδοσφαιρική σκοπιά, δεν πιστεύω πως απόψε θα είναι ήρεμος, αν είδε τον αγώνα. Θα σκέφτεται πως απέρριψε την ευκαιρία να παίξει για έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ δεκατέσσερις φορές και είναι έτοιμος να επιστρέψει γιατί αποκτά παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το know how, έχει τον τρόπο να κερδίζει, θα πάρει κι άλλα τρόπαια».

Ο Τζέραρντ είπε, επίσης, ότι «η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει πως έχει τον τρόπο, πως έχει πείσει τους πάντες ότι είναι ένας γίγαντας του παιχνιδιού. Σε επίπεδο μεταγραφών, αν ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έρθει σε σένα, τότε 99 στις 100 φορές, πας εκεί».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X