ΑΕΚ: Ο Κουχάρσκι φτιάχνει το δρόμο για τον Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ο Κουχάρσκι φτιάχνει το δρόμο για τον Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε προσθαφαιρέσεις στο στελεχιακό δυναμικό της, ανοίγοντας το δρόμο για την άφιξη του Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την καταιγίδα, η ηρεμία. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του εκτίμηση για το πρώτο κύμα των αλλαγών που υπήρξαν στην ΑΕΚ, αλλά ως δεδομένο μπορεί να θεωρηθεί πως άρχισε να κινείται το πράγμα.

Και επειδή αρκετοί εστιάζουν σε πρόσωπα που αποχώρησαν από τη δομή της ομάδας και κυρίως της Ακαδημίας, η πρώτη και σημαντική ανακατάταξη αφορά την απομάκρυνση του Γιάννη Παπαδημητρίου, εκείνου που εμφανιζόταν ως Α και Ω της ΑΕΚ εδώ και ένα χρόνο. Και αμέσως μετά, η νέα σελίδα με την έλευση του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Μελισσανίδης έκανε τον πρώτο κύκλο και πλέον συνεχίζονται οι επαφές για τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα του τμήματος για τον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της ομάδας. Αλλωστε, είναι πολλά πράγματα που είναι ακόμα σε εξέλιξη και υπό διαμόρφωση και ουδείς μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος για το τελικό πλάνο που θα προκύψει. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι πως όλα αυτά έγιναν, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ, τον Κουχάρσκι και τον Αλμέιδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X