«Πρόταση στον Μπρούνο Αλβες από την εθνική Πορτογαλίας»

«Πρόταση στον Μπρούνο Αλβες από την εθνική Πορτογαλίας»
Photo Credits: INTIME

Όσα αναφέρονται για το μέλλον του Μπρούνο Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποψήφιος για θέση στην εθνική Πορτογαλίας είναι ο Μπρούνο Άλβες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από τη χώρα της Ιβηρικής, ο βετεράνος άσος του Απόλλωνα Σμύρνης έχει δεχτεί κρούση από την ομοσπονδία της χώρας του προκειμένου να αναλάβει πόστο στην εθνική, στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος και ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ!

Ο 40χρονος σέντερ μπακ συμπεριλαμβάνεται στους «θρύλους» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ως μέλος της χρυσής φουρνιάς που με ηγέτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησαν την εθνική σε ανεπανάληπτες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Euro 2016. Έκλεισε τη διεθνή του καριέρα το 2018 με 96 συμμετοχές και 11 γκολ, ενώ συμμετείχε σε τρεις τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου (2010, 2014, 2018) και τρεις EURO (2008, 2012, 2016).

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και σε ηλικία 23 ετών πέρασε και από την ΑΕΚ (σεζόν 2004/2005), ενώ πληροφορίες τον ήθελαν να προαλείφεται για διοικητική θέση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ενδεχομένως, λοιπόν, να βρίσκεται σε σοβαρό δίλημμα ως προς την απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του, αφού στον Απόλλωνα ολοκλήρωσε με 19 συμμετοχές μάλιστα, την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X