Ρεάλ Μαδρίτης: Η 11άδα των «μερένχες»

Διέλυσε την Βαλένθια (4-1) η Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Γνωστή έγιναν οι «εκλεκτοί» του προπονητή της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι για τον αποψινό τελικό του Champions League. Χωρίς κάποια έκπληξη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς εκπλήξεις σε πρόσωπα και σχηματισμό, θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League στο Παρίσι, απέναντι στη Λίβερπουλ.

Σε σχηματισμό 4-3-3, ο Κουρτουά βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Οι Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα και Μεντί απαρτίζουν την  τετράδα της άμυνας. Οι Καζεμίρο, Μόντριτς και Κρόος στην τριάδα του άξονα. Ενώ οι Βινίσιους και Βαλβέρδε θα αγωνιστούν στον «ασβέστη». Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι -ποιος άλλος- ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος – Βινίσιους, Μπενζεμά, Βαλβέρδε.

Στον πάγκο οι Λούνιν, Νάτσο, Αζάρ, Ασένσιο, Μαρσέλο, Λούκας Βάσκεθ, Μπέιλ, Θεμπάγιος, Ροντρίγκο, Ίσκο, Μαριάνο, Καμαβινγκά.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X