ΑΕΚ: Περιμένει Αλμέιδα στην Αθήνα ο Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Περιμένει Αλμέιδα στην Αθήνα ο Κουχάρσκι
Photo Credits: INTIME

Ο Ράντεκ Κουχάρσκι θα έχει αύριο την πρώτη γνωριμία του με τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δύο πρόσωπα «κλειδιά» για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν αναμένεται να είναι ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο μεν είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης για να αναλάβει μια πολύ σημαντική θέση ενόψει του «χτισίματος» της ομαδας που θα μπει στην «OPAP Arena», αλλά και τη δημιουργίας μιας ομάδας μετά από μια εντελώς καταστροφική χρονιά.

Ταυτόχρονα, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται στην Αθήνα αύριο το βράδυ για να ξεκινήσει δουλειά. Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έρχεται με την οικογένειά του Κυριακή ή το αργότερο Δευτέρα και πιάνει δουλειά επί όλων των θεμάτων της ομάδας ενόψει και έναρξης προετοιμασίας.

Ο Κουχάρσκι θα παραμείνει στην Αθήνα για να έχει την πρώτη του συνάντηση και με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ με τους δύο άνδρες να αναμένεται πως θα έχουν στενή συνεργασία το επόμενο διάστημα και ενόψει της δημιουργίας του νέου ρόστερ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X