ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι συζητήσεις Μελισσανίδη και Κουχάρσκι - Υπό κατάρτιση το οργανόγραμμα!

ΑΕΚ: Σκέψεις για «σκούπα» από τον Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός της «νέας» ΑΕΚ συνεχίζεται με συζητήσεις ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και Ράντεκ Κουχάρσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είναι ο Ράντοσλαβ (Ράντεκ) Κουχάρσκι.

Ο Πολωνός ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ένωση για να αναλάβει μια πολύ σημαντική θέση ενόψει του «χτισίματος» της ομαδας που θα μπει στην «OPAP Arena», αλλά και τη δημιουργίας μιας ομάδας μετά από μια εντελώς καταστροφική χρονιά.

Οι αλλαγές ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Ο Κουχάρσκι παίρνει τη θέση του Παναγιώτη Κονέ, με τον οποίο η Ένωση δεν φαίνεται να έχει πρόθεση για «διαζύγιο». Πάντως, μένει να φανεί  τη θέση που θα αναλάβει ο πρώην παίκτης της Ένωσης στο κλαμπ.

Οι αλλαγές στο οργανόγραμμα του συλλόγου μετά από μια τραγική χρονιά φαίνονται ριζοσπαστικές. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Κουχάρσκι μετά την επικύρωση της συμφωνίας τους συνεχίζουν τις συζητήσεις για τα πάντα γύρω από το κλαμπ. Ενώ, υπό κατάρτιση παραμένει και το οργανόγραμμα του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X