Κουχάρσκι: Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ για Τεχνικό Διευθυντή!

Κουχάρσκι: Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ για Τεχνικό Διευθυντή!
Photo Credits: INTIME

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι αποτελεί τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είναι ο Ράντοσλαβ (Ράντεκ) Κουχάρσκι.

Ο Πολωνός ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ένωση για να αναλάβει μια πολύ σημαντική θέση ενόψει του «χτισίματος» της ομαδας που θα μπει στην «OPAP Arena», αλλά και τη δημιουργίας μιας ομάδας μετά από μια εντελώς καταστροφική χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ το 2020 και την αποκτήσει τον Όλαφ Ρέμπε που έφυγε εν τέλει… νύχτα, είχε πολύ ψηλά στη λίστα του τον Ράντεκ Κουχάρσκι. Υπήρξαν μάλιστα και αρκετές -προχωρημένες- επαφές με τον Πολωνό καθώς ο ίδιος ήρθε δύο φορές στην Ελλάδα για να μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην περίπτωση του Κουχάρσκι για τον ΠΑΟΚ ήταν το συμβόλαιό του με την Λέγκια Βαρσοβίας. Μάλιστα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κουχάρσκι έγινε γνωστό στη διοίκηση της Λέγκια τότε που φοβούμενη ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τον δελεάσει, προσπάθησε με κάθε τρόπο, να διασφαλίσει την παραμονή του στη Βαρσοβία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X