Καλύτερο απ’ του Ζιντάν: Το κορυφαίο γκολ σε τελικό Champions League το έβαλε αυτός ο Αργεντίνος παικταράς

Καλύτερο απ’ του Ζιντάν: Το κορυφαίο γκολ σε τελικό Champions League το έβαλε αυτός ο Αργεντίνος παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν είσαι άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, όχι όμως αυτό της σκοπιμότητας, αλλά το ποδόσφαιρο της αλεγρίας, τότε δε γίνεται να μην έχεις μια λατρεία για τους Λατίνους γκολτζήδες. Κι έναν τέτοιο θα εξυμνήσουμε εδώ, για ένα γκολ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ που δε συγκρίνεται.

Ναι, προφανώς το γκολ του Ζιντάν στον τελικό της Γλασκόβης το 2002 απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι το πιο εντυπωσιακό γκολ σε τελικούς. Αλλά είναι ένα γκολ 50-50. Και ο Ζιντάν έχει μια αίσθηση του τέρματος, αλλά έτσι όπως του έρχεται η μπάλα και πιάνει το σουτ, μπορεί κάλλιστα να φύγει πολύ ψηλά.

Κάποιος άλλος θα μιλήσει για το γκολ του Κρίστιαν Μπέιλ στον τελικό του Κιέβου το 2018. Ανυπέρβλητο γκολ επίσης. Αλλά κι εκεί, πέραν του ότι στο τέρμα ήταν ο Κάριους σε μια βραδιά που αναρωτιόμασταν όλοι αν είναι καλά οι εγκεφαλικές του λειτουργίες, πάλι ο Μπέιλ κάνει το αεροπλανικό με πλάτη γυρισμένη και με την τύχη σύμμαχο.

Υπάρχει ένα γκολ που μπήκε στον πιο θρυλικό τελικό στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, που δεν έχει τύχη, αλλά ατόφια λατινοαμερικάνικη τεχνική και ποδοσφαιρική αλητεία, απ΄αυτές που μαθαίνονται αφειδώς τα πιτσιρίκια στο Μπουένος Άιρες, στο Ιντεπεντιέντε και στο Σαν Λορέντζο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X