«Πατέρα, κράτα λίγο ακόμα...»

«Πατέρα, κράτα λίγο ακόμα...»
Photo Credits: INTIME

Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν να μπουν στο... σπίτι τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσμονή ετών φτάνει πλέον στο τέλος της. Προσμονή, δύσκολη, πικρή. Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν να μπουν στο… σπίτι τους. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ένα πραγματικό στολίδι. Εκεί που η αγαπημένη τους ομάδα έζησε στιγμές δόξας και μεγαλείου. Στιγμές μοναδικές που έχουν μείνει χαραγμένες ανεξίτηλα στις αναμνήσεις τους. Για άλλους λιγότερες, για κάποιους περισσότερες.

Σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο κ.Νίκος Ξενάκης, στα 68 του πλέον χρόνια. Μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ενός ανθρώπου που… φλέρταρε με το να αγωνιστεί στην ΑΕΚ όταν ήταν μικρός, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο ποδόσφαιρο όμως παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, όπως ανέφεραν και δημοσιεύματα της εποχής. Τελικά τα κατάφερε, αλλά δεν μπορούσε πια να κάνει αυτό που τόσο αγαπούσε. Παρά μόνο να συνεχίσει να αγαπάει παράφορα την ΑΕΚ. Όπως κι ο γιος του, ο Γιάννης, που θέλησε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του πατέρα του που αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα υγείας. Και αποφάσισε να τον πάριε για να πάνε μαζί στην “OPAP Arena-Αγιά Σοφιά” για μία πρώτη γεύση από τα… προσεχώς!

«Είναι του 54′ γεννηθείς, αλλά με όλη αυτή την αρρώστια που περνάει τους τελευταίους 2,5 μήνες, φαίνεται σαν να είναι 80 ετών. Στα 17 του το 71′ που έπαιζε στη Νέα Ιωνία, τότε έκαναν φιλικά οι ομάδες και έπαιζε στη Νεάπολη (Νέας Ιωνίας), στο γήπεδο του Ικάρου κι επειδή ήταν καλός τον είχαν στην πρώτη ομάδα. Είχαν παίξει ένα φιλικό με την ΑΕΚ κι έπιασε ό,τι δεν πιανόταν! Και τον είχαν ζητήσει… Είπαν το καλοκαίρι “τον πιτσιρικά θα τον πάρουμε στην ΑΕΚ”. Αλλά ξέρεις, όταν κάνουν σχέδια οι άνθρωποι, ο Θεός γελάει. Παίζουν τον Απρίλη ένα παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό και γονατίζει καταλάθος το παιδί που έπαιζε επιθετικός από τους αντιπάλους, τον χτύπησε και του έκανε ρήξη παγκρέατος!

Ήταν να “φύγει” τότε. Είχαν πει της γιαγιάς μου “έχεις άλλο παιδί;”. Τους λέει έχω άλλο ένα, “εντάξει δείτε το άλλο το παιδί καλύτερα, αυτό είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση”. Ο πατέρας μου όταν πια μπορούσε να επικοινωνήσει ξανά, μνημόνευε τον Πλέσσα, έναν γιατρό που του εφάρμοσε μία διαδικασία που δεν είχε ξαναγίνει. Του έβαλε γάζα μέσα στην πληγή για να τραβάει τα αίματα και μπόρεσε και τον έσωσε. Δεν ξανάπαιξε βέβαια μπάλα, αλλά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ δεν σταμάτησε ποτέ. Ποτέ όμως!», αναφέρει στο SDNA ο Γιάννης Ξενάκης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X