Ρούσσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης και Αχιλλεόπουλος στο enwsi.gr: «Στόχος να οδηγήσουμε φέτος την ΑΕΚ στην Volleyleague»

Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ μίλησαν στο enwsi.gr μετά την υπογραφή του συμβολαίου τους και έστειλαν μήνυμα ανόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι» με τις ηχηρές προσθήκες ενώ κράτησε και τον αρχηγό της, Γιάννη Αχιλλεόπουλο.

Οι Νίκος Παλέντζας, Λυκούργος Ρούσσης, Σπύρος Μπαρμπούνης και Γιάννης Αχιλλεόπουλος μίλησαν στο enwsi.gr μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους και τόνισαν πως ήρθαν για να βοηθήσουν την ΑΕΚ να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Νίκος Παλέντζας: «Ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Είναι η άνοδος. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Θέληση υπάρχει, οι προοπτικές υπάρχουν και από ‘κει και πέρα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος τον στόχο μας»

Λυκούργος Ρούσσης: «Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ δυνατοί και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί αθλητές, ενώ έχουμε και εξαιρετική χημεία»

Σπύρος Μπαρμπούνης: «Χαίρομαι πολύ που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όσο η ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία. Θεωρώ πως υπάρχουν και οι προοπτικές και οι δυνατότητες για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει να βρίσκεται και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».

Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην ομάδα της ΑΕΚ. Τα χρόνια είναι πάρα πολλά. Οι στόχοι της ομάδας φέτος πολύ υψηλοί και είναι δεδομένο πως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό θα το αποδείξουμε, ωστόσο, μέσα στο γήπεδο και καθημερινά με σκληρή δουλειά στη προπόνηση. Χαίρομαι που θα έχω συμπαίκτες, οι οποίοι είναι και φίλοι μου. Θα προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να βγάλουμε εις πέρας τον στόχο μας»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X