Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει όλο και περισσότερο ο Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, να αποχωρήσει από την Μπάγερν έκανε γνωστή σε συνέντευξη που έδωσε ο μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι με τον Πολωνό άσο να βρίσκεται ολοένα και περισσότερο κοντά στην Μπαρτσελόνα.

«Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου, είναι μέρος της αρχαίας Ιστορίας»… Αυτή η φράση του μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού, Πίνι Ζαχάβι, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Bild», αποκαλύπτει το τέλος του σχετικού «μεταγραφικού σίριαλ».

Ο 33χρονος «Λέβα» είναι σφόδρα ενοχλημένος από τους διοικούντες τους Βαυαρούς, καθώς κινήθηκαν για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ, πριν ο νεαρός Νορβηγός αποφασίσει να ενταχθεί στην Μάντσεστερ Σίτι και κατά συνέπεια, έχει επιλέξει να φύγει από το Μόναχο.

«Θέλω να φύγω, τα δύο μέρη πρέπει να βρουν μια λύση», δήλωσε πρόσφατα ο Λεβαντόφσκι, αποφασισμένος να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον, που επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες αργότερα με την πρώτη επίσημη προσφορά από τον καταλανικό σύλλογο, ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ, συν πέντε σε μπόνους.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «Μundo Deportivo», η «μετακόμιση» του κορυφαίου σκόρερ της Ευρώπης στην Βαρκελώνη, πλησιάζει καθημερινά στην οριστικοποίηση της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X