Ο Μουρίνιο οδήγησε το πούλμαν της Ρόμα, ξεχάστηκε και παραλίγο να το χτυπήσει (VIDEO)

Ο Μουρίνιο οδήγησε το πούλμαν της Ρόμα, ξεχάστηκε και παραλίγο να το χτυπήσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να οδηγήσει το πούλμαν της Ρόμα, με το οποίο οι «τζιαλορόσι» έκαναν… βόλτα το τρόπαιο του Europa Conference League ήθελε ο Ζοσέ Μουρίνιο ο ίδιος όμως παραλίγο να το χτυπήσει.
Στους δρόμους της Ρώμης προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Europa Conference League ξεχύθηκαν οι οπαδοί των «τζιαλορόσι».

Ο τεχνικός των «λύκων» Ζοσέ Μουρίνιο, τρελαμένος από την επιτυχία αυτή ήθελε να οδηγήσει εκείνος το όχημα, με το οποίο οι παίκτες θα έκαναν… βόλτα το τρόπαιο και παράλληλα θα πανηγύριζαν με τους οπαδούς τους.

Φεύγοντας από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ο Special One πήρε το τιμόνι του λεωφορείου στα χέρια του, με τους παίκτες του να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αυτός να παθιαστεί και παραλίγο να ξεχάσει να πατήσει φρένο, την στιγμή που σταμάτησαν μπροστά του τα οχήματα, που θα συνόδευαν το πούλμαν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X