Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Λυκούργος Ρούσσης, Νίκος Παλέντζας και Σπύρος Μπαρμπούνης υπέγραψαν στην ΑΕΚ ενώ ανανέωσε και ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τρεις πού σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις αλλά και μια ανανέωση προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανόδου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα σήμερα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής βρέθηκαν οι Λυκούργος Ρούσσης, Νίκος Παλέντζας και Σπύρος Μπαρμπούνης που υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την ΑΕΚ ενώ παράλληλα όπως είχαμε ήδη αναφέρει για μια ακόμη σεζόν με την φανέλα του «Δικεφάλου» θα αγωνίζεται ο αρχηγός, Γιάννης Αχιλλεόπουλος.

Πρόκειται για τρεις πολύ σπουδαίες προσθήκες που ανεβάζουν αισθητά τον πήχη της ΑΕΚ η οποία δείχνει πλέον ξεκάθαρα με τις κινήσεις της πως τη νέα χρονιά θα διεκδικήσει δυναμικά την άνοδο της στην Volleyleague. Τους παίκτες στα γραφεία υποδέχτηκαν ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο διοικητικός υπεύθυνος, Λευτέρης Αρχόντης αλλά και ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου οι οποίοι και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν.

Ο Λυκούργος Ρούσσης είναι γεννημένος στις 9/11/1988 και έχει ύψος 1.90.  Αγωνίζεται ως πασαδόρος και με την εμπειρία του θα αποτελέσει το «μυαλό» της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τον Κέρκη Σάμου ενώ διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό στην Volleyleague με παρουσία σε Κηφισιά, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου.

Ο Νίκος Παλέντζας έχει γεννηθεί στις 6/4/1991 και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Έχει ύψος 2.00μ και θα αποτελέσει ένα ακόμη ισχυρό «όπλο» της νέας ΑΕΚ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν με την Καλαμάτα ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παμβοχαϊκό, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης είναι γεννημένος στις 1/8/2000 και αγωνίζεται ως ακραίος, με ύψος 1.90. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Κέρκη Σάμου ενώ το διάστημα 2017-19 αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος λίμπερο θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να φοράει την φανέλα του «Δικεφάλου» προσφέροντας με την εμπειρία, την ποιότητα και το ήθος του τις υπηρεσίες στην ομάδα. Ο Αχιλλεόπουλος είναι γεννημένος στις 26/6/1989 με ύψος 1.84μ.

Το enwsi.gr βρέθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ

Ο Νίκος Παλέντζας υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης δίνει τα χέρια με τους ανθρώπους της ΑΕΚ Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Λυκούργος Ρούσσης υπογράφει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος ανανεώνει για μια ακόμη χρονιά με την ΑΕΚ

Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)Αποκλειστικό enwsi.gr: Τετραπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με σύνθημα ανόδου η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X