ΑΕΚ: Οι λόγοι της απομάκρυνσης Παπαδημητρίου

ΑΕΚ: Οι λόγοι της απομάκρυνσης Παπαδημητρίου
Photo Credits: INTIME

Γιατί απομακρύνθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιστορία έχει ρίζες πριν από αρκετό καιρό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε λάβει μηνύματα από διάφορες πλευρές και ανθρώπους που εμπιστευόταν για την περίπτωση του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Επί μήνες, το όνομα του συζητιόταν στην ΑΕΚ και όλοι ανέμεναν τη στιγμή που θα άνοιγε την πόρτα. Αυτό συνέβη την 1η Μαρτίου του 2021, με τον Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει αρχικά επικεφαλής της Ακαδημίας, αλλά με συμμετοχή και στο σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και μέσα σε ελάχιστους μήνες, να αναβαθμίζεται.

«Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει Εκτελεστικός Διευθυντής. Εχει εμπειρία. Θα έχει και τις ακαδημίες, αλλά βασικά την πρώτη ομάδα. Θα είναι το Α και το Ω. Ακολουθεί ο Παναγιώτης Κονέ ως Τεχνικός Διευθυντής και τα υπόλοιπα παιδιά στο σκάουτινγκ. Ο Παπαδημητρίου δουλεύει πολύ και μιλάει τέσσερις γλώσσες. Ολοι θα κριθούμε…», ήταν το αποστομωτικό σχόλιο του Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν ένα χρόνο πριν αναδείκνυε τον Παπαδημητρίου σε νο2 της ΑΕΚ.

Διαβάστε γιατί αποχώρησε από την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X