Κλάτενμπεργκ: «Η Λίβερπουλ ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ»

Κλάτενμπεργκ: «Η Λίβερπουλ ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League και στην επιλογή του Κλεμάν Τουρπέν για διαιτητή της αναμέτρησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλεμάν Τουρπέν είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA, να διευθύνει τον τελικό του Champions League, που θα γίνει στο Παρίσι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ.

Στην στήλη του στην «Daily Mail», ο νυν αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ και πρώην διαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τον ορισμό του Γάλλου ρέφερι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στο άρθρο του κάνει λόγο, ότι ο Τουρπέν δεν είναι από τους πιο δημοφιλείς διαιτητές στη Γαλλία, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον έχει σε εκτίμηση. Παράλληλα ο ίδιος τόνισε ότι η Λίβερπουλ δεν πρέπει να υποκύψει στους θεατρινισμούς των παικτών της «Βασίλισσας»…

«Αν η Λίβερπουλ φύγει από τον τελικό με το αίσθημα ότι την έκλεψε ο διαιτητής, μπορείτε να φανταστείτε τα σχόλια. «Τουλάχιστον ο… Τουρπέν φορούσε μάσκα». Αλλά ελπίζουμε ότι ο Γάλλος δεν θα έχει τέτοια προβλήματα. Δεν είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των Γάλλων οπαδών.

Αλλά η UEFA θεωρεί τον Τουρπέν έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη – εξ’ ου και η επιλογή να διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν. Αυτό δεν τελείωσε καλά για τους Άγγλους.

Ομοίως ήταν τέταρτος διαιτητής για τον τελικό του 2018 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό. Η Λίβερπουλ θα ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ το Σάββατο. Θα πρέπει να επιβλέπει έναν καλό τελικό» αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Κλάτενμπεργκ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X