Σαλάχ: «Πανηγύρισα το γκολ με την Γουλβς γιατί νόμιζα ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αλλά...» (VIDEO)

Σαλάχ: «Πανηγύρισα το γκολ με την Γουλβς γιατί νόμιζα ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αλλά...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ περιέγραψε την στιγμή μετά το γκολ που πίστεψε ότι έδωσε τον τίτλο στη Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εναλλαγή των συναισθημάτων είχε απίστευτη ταχύτητα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τους συμπαίκτες του στο ματς της περασμένης Κυριακής στο «Άνφιλντ», με την Premier League να ολοκληρώνεται με τρομερά δραματικό τρόπο και τη Σίτι να παίρνει τον τίτλο.

«Όταν σηκώθηκα να μπω με αλλαγή ρωτούσα για το σκορ της Σίτι και μου είπαν ότι η Βίλα ήταν μπροστά 2-0. Τότε σκέφτηκα “οκ, ίσως η Σίτι να βάλει ένα γκολ, άντε να βάλει και δυο…”, οπότε όταν σκόραρα, νόμιζα ότι θα παίρναμε τον τίτλο.

Όταν σκόραρα και πανηγύριζα αμέσως ρώτησα τον κόσμο για το σκορ της Σίτι, όλοι οι παίκτες ρωτούσαμε την εξέδρα και μας είπαν για τα τρία γκολ της Σίτι. Αμέσως απογοητεύτηκα…» είπε ο Σαλάχ στο BT Sport.

@btsport Love the honesty from Mo Salah here when chatting to Rio #liverpool #salah #mosalah #UCLfinal ♬ Shipyard Sample OriginalMix – Official Sound Studio

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X