Τζόκοβιτς: «Δεν κρατάω κακίες, θα ήθελα να ξαναπαίξω στην Αυστραλία»

Τζόκοβιτς: «Δεν κρατάω κακίες, θα ήθελα να ξαναπαίξω στην Αυστραλία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του στην Αυστραλία, τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση στη χώρα.

«Έμαθα τα νέα για την κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζω αν θα ξαναπάρω τη βίζα ή αν θα μου επιτραπεί η είσοδος στην Αυστραλία», είπε ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, που απελάθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη χώρα, ως ανεμβολίαστος (και όχι μονο).

«Αν μου επιτραπεί να επιστρέψω στην Αυστραλία, θα ήθελα να πάω και να παίξω στο Australian Open. Δεν κρατάω κακίες. Έγινε αυτό που έγινε. Αν έχω την ευκαιρία να πάω πίσω στην Αυστραλία και να παίξω σε ένα μέρος που έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου σε Grand Slam, θα ήθελα να επιστρέψω. Να δούμε πώς θα πάει».

Ο Νόλε ενημερώθηκε, επίσης, ότι ελευθερώθηκαν όλοι οι πρόσφυγες που ήταν στο ξενοδοχείο κράτησης όπου έμεινε και εκείνος. «Είμαι σίγουρα χαρούμενος, διότι ήταν δύσκολο για εκείνους, ειδικά γι’ αυτούς που έμειναν για εννιά χρόνια. Εγώ έμενα για μια εβδομάδα και δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένιωσαν εκείνοι για εννιά χρόνια».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X