ΑΕΚ: Έκλεισαν οι αποχωρήσεις, έρχεται πρώτος ο Αλβες

ΑΕΚ: Έκλεισαν οι αποχωρήσεις, έρχεται πρώτος ο Αλβες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκλεισε αρκετά κεφάλαια του ποδοσφαιρικού τμήματος με αποχωρήσεις, προ των πυλών ο Αλβες και άλλες προσθήκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν αναμενόμενο, πως από τη στιγμή που η ΑΕΚ έμοιαζε εδώ και μέρες με καζάνι έτοιμο να εκραγεί, όταν θα «έσκαγε» η κατάσταση θα υπήρχαν πολλές «απώλειες».

Ετσι, η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη για πολλές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, προξένησε εξελίξεις που διαμορφώνουν το χάρτη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη συνέχεια. Υπήρξαν αποχωρήσεις, κάποιες επιβραβεύσεις, ενώ στην ενίσχυση με πρόσωπα, ο Μπρούνο Αλβες και προ των πυλών και έπονται κι άλλοι.

Αν και αρκετοί πίστευαν μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, πως ο Μελισσανίδης δεν θα προχωρούσε σε απομακρύνσεις, αλλά μόνο προσθήκες κι ενδεχομένως «ανακάτεμα» σε ρόλους, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά. Με απόφαση Μελισσανίδη η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, αποχώρησαν ο Νίκος Παναγιωτάρας (προπονητής) και ο Παναγιώτης Βούλγαρης (γυμναστής) από το ποδοσφαιρικό τμήμα, επισημοποιήθηκαν τα «διαζύγια» με τον Νίκο Κορομηλά και τον Γιώργο Καλτσίδη.

Δείτε περισσότερα για τις αποχωρήσεις στην ΑΕΚ και τον Μπρούνο Άλβες.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X