ΑΕΚ: Στο Ρότερνταμ η προετοιμασία - Οι οδηγίες του Μπονίνι στους παίκτες

ΑΕΚ: Στο Ρότερνταμ η προετοιμασία - Οι οδηγίες του Μπονίνι στους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της την καταστροφική σεζόν και καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη, με τον Ματίας Αλμέιδα πλέον στον πάγκο.

Εχει ήδη αρχίσει η αποστολή ειδικών προγραμμάτων εκγύμνασης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το διάστημα προ της έναρξης της προετοιμασίας από τον γυμναστή του Ματίας Αλμέιδα, Γκίντο Μπονίνι.

Ο γυμναστής τους ζητάει την τήρηση του προγράμματος για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους με την έναρξη της προετοιμασίας καθώς θα ακολουθήσει ένα… σκληρό πρόγραμμα προπονήσεων. Επίσης, τους ενημερώνει ότι μαζί τους θα επικοινωνήσει και ο Ματίας Αλμέιδα, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας

Η περιοχή στην οποία θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι το Schiedam, το οποίο αποτελεί προάστιο του Ρότερνταμ. Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημερομηνίες φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο ημερομηνίες φιλικών στην Αθήνα 5 και 13 Αυγούστου.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X