ΚΑΕ ΑΕΚ: «Συμφωνούμε να εφαρμόσει ο κ. Λιόλιος τις εξαγγελίες του, να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Συμφωνούμε να εφαρμόσει ο κ. Λιόλιος τις εξαγγελίες του, να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι»
Photo Credits: INTIME

Νέα τοποθέτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τα περίεργα σενάρια των τελευταίων ημερών

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με νέα τοποθέτηση της, ξεκαθαρίζει ότι συμφωνεί απόλυτα με τις κινήσεις του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, αρκεί να τηρήσει και αυτός τις εξαγγελίες που είχε κάνει στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ στις 24/1.

Παράλληλα τονίζει, ότι η ΑΕΚ θέλει την βελτίωση των συνθηκών του πρωταθλήματος, για αυτό θα πρέπει να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων και να ψαχτούν εις βάθος χωρίς εξαιρέσεις.

Σημαντικό επίσης ότι διευκρινίζει πώς ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας έχει ξεκινήσει ήδη από την ΑΕΚ, ενώ και το πλάνο εξορθολογισμού των οικονομικών συνεχίζεται.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΑΕΚ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, που εμπλέκουν την ομάδα μας, ξανά σε περίεργα σενάρια, η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι:

1)            Έχουμε ήδη θέσει σ’ εφαρμογή την υλοποίηση του σχεδιασμού μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

2)            Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε πιστά το πλάνο εξορθολογισμού των οικονομικών μας δίχως να επηρεαζόμαστε από την τεχνητή ένταση, που προκαλούν κατευθυνόμενοι ή πλανεμένοι από τα παράκεντρα λήψης έκνομων αποφάσεων.

3)            Συμφωνούμε 100% με όλα όσα δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Ευάγγελος Λιόλιος, σχετικά με την εξυγίανση του ελληνικού Μπάσκετ και την εναρμόνιση του καταστατικού με το καταστατικό της FIBA και περιμένουμε να θέσει σε εφαρμογή το 5ετές πλάνο αποπληρωμής χρεών, που ο ίδιος – από τις 24 Ιανουαρίου 2022- εξήγγειλε, κατά την τηλεσυνδιάσκεψη με τις ΚΑΕ.

4)            Στηρίζουμε την όποια προσπάθεια καταβάλλει ο ΕΣΑΚΕ για βελτίωση των συνθηκών του Πρωταθλήματος και προβολής του προϊόντος, αλλά πρόδηλο είναι, ότι απαιτείται ακόμη δουλειά και έρευνα εις βάθος. Επιτακτική ανάγκη δε, είναι ν’ ανοίξει συζήτηση για όλους και για όλα, σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση των φακέλων αδειοδότησης, δίχως εξαιρέσεις, αστερίσκους και δεσμεύσεις.

 

Θα επανέλθουμε…»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X