Νικολάου: «Οι 'ανεπίσημοι Υπεύθυνοι Τύπου' είναι περισσότεροι και επικινδυνότεροι - Δεν θα έχει σταματημό η απαξίωση και αυτό το καλοκαίρι» (ΦΩΤΟ)

Νικολάου: «Εντολή Αγγελόπουλου να το πάμε μέχρι τα άκρα για να πάρουμε πίσω τα τρόπαιά μας»
Photo Credits: INTIME

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε σε εκείνους που ασκούν επίθεση επανειλημμένος το τελευταίο διάστημα στην «Βασίλισσα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Επειδή παρατράβηξε το κακό με τελευταία σχόλια/χτυπήματα…

Και «μιλώντας» από (προσώρας) θέση ευθύνης στην ΑΕΚ ΚΑΕ, προσδοκώ (ξανά…) τα αρμόδια όργανα των δημοσιογραφικών Ενώσεων όπως πράξουν τα δέοντα για τους συναδέλφους, οι οποίοι κατά παράβαση του άρθρου 5, παράγραφος β. του Κώδικα Δεοντολογίας, κατέχουν εξαρτημένη (έμμισθη) θέση εργασίας με θεσμικά όργανα (ΕΟΚ/ΕΣΑΚΕ κλπ), ή άλλες ΚΑΕ, και ταυτοχρόνως έχουν έμμισθη θέση σε Μ.Μ.Ε. και «επιχειρούν» κριτική, ή άλλως πραγματοποιούν ρεπορτάζ σχετικό με το αντικείμενο της εξαρτημένης θέσης εργασίας τους. Στην «Ιερουσαλήμ» του μικρόκοσμού μας συμβαίνουν τα άνωθεν κατά κόρον και επί σειρά ετών και το ξέρουν άπαντες. Συνένοχοι ή όχι για τη σιωπή ή συγκάλυψη, άπαντες κρινόμαστε!

Σε κάθε περίπτωση, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι θεσμικοί φορείς, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που επικαλούνται (κι αυτό είναι ευάρεστον) την αυτοκάθαρση και την εξυγίανση.

Αυτονόητο, ότι μια ζωή θα υπάρχουν και περιπτώσεις ανέλεγκτες. Οι «ανεπίσημοι Υπεύθυνοι Τύπου» είναι περισσότεροι και επικινδυνότεροι, αλλά ας γίνει η αρχή από τα πρόδηλα.

Επιτέλους, ας ελεγχθούν πριν να διαλύσει τελείως η Αδέσμευτη Δημοσιογραφία στο βωμό της αδιαφάνειας και της (ενδεχόμενης) ένδειας ή απληρωσιάς, που «τρέφουν» την παρατυπία, αναγκάζουν άξιους συναδέλφους σε κρυφοδουλειές και γιγαντώνουν την αναξιοκρατία, πολλώ δε μάλλον σε περίοδο όπου (άλλοι εξαιρετικοί) συνάδελφοι δεν έχουν καμία… δουλειά και πολεμάνε καθημερινά με το ΘΗΡΙΟ, που λέγεται Ανεργία!

Ελέγξτε μας ΟΛΟΥΣ! Και ΠΡΩΤΗ την αφεντιά μας… Για το «δάσκαλε που δίδασκες», βρε αδελφέ… Καθαρός ουρανός άλλωστε…

Αυτονόητο, ότι κάποιοι θα μας συστήσουν για την παρούσα, όπως αυτή κοινοποιηθεί με στοιχεία «εκεί που πρέπει», αλλά ούτε η κατάδοση είναι του στυλ μας, για όσους μας γνωρίζουν 34 χρόνια στο χώρο, ούτε πιστεύουμε στα παραμύθια των «ΕΔΕ», «εκεί που πρέπει»… Εκτός κι αν προκληθούμε…

Θεωρώντας, λοιπόν, ότι θίγεται με τη σιωπή και την ανοχή μας (ΚΑΙ) η δική μας επαγγελματική αξιοπιστία, καλούμε όλους όσοι στα άνωθεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους «να ανακρούσουν πρύμναν»…

Καλοί συνάδελφοι, ακόμη και καλή πρόθεση να έχετε, και δεν την αμφισβητούμε στις περισσότερες των περιπτώσεων -όποιοι είστε- κάτι λένε για τη… Γυναίκα του Καίσαρα!

Εν κατακλείδι,

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, αλλά και όχι μόνο, που αυθυπονοήτως δεν έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τους «αντικειμενικούς», ας αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό ό,τι θα γράφεται/ακούγεται στο εξής για την ΑΕΚ BC. Διότι δεν θα έχει σταματημό η κινδυνολογία και η απαξίωση και αυτό το Καλοκαίρι…

Kαλή αντάμωση…

ΥΓ: Σας παρακαλώ, δεν θα απαντήσω δημόσια σε ό,τι κι αν ρωτηθώ δημόσια. Ήδη, εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ άλλωστε, όπερ σημαίνει “aekbc.gr” και μόνο. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις/δηλώσεις. Να είστε συντονισμένοι για τα ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X