Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου!

Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Παπαδημητρίου!
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μετά το αδιανόητο κάζο να μείνει η ΑΕΚ εκτός Ευρώπης, μία ιστορική αποτυχία για το κλαμπ λίγο πριν μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας εκ των ανθρώπων που βρέθηκαν στο στόχαστρο ήταν ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Πήρε τον τίτλο του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε ευθύνες σε πρώτη ομάδα, ΑΕΚ Β’ και Ακαδημίες και τελικά δεν κατάφερε να έχει πουθενά θετικό πρόσημο.

Ο Παπαδημητρίου δεν ήταν σήμερα στα γραφεία και ενημερώθηκε για το τέλος του από την Ένωση, ενώ δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να υπάρχει άλλη αποχώρηση σημαντικού στελέχους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από εδώ και πέρα συνεχίζονται οι επαφές του Μελισσανίδη για τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα του τμήματος για τον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X