ΑΕΚ: Ο Παπαδημητρίου δεν βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Ο Παπαδημητρίου δεν βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου περιμένει να μάθει νέα για το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αγωνία αναμένουν όλοι στην ΑΕΚ τις αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις μεγάλες (;) αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ηδη μετά τις χθεσινές εξελίξεις άρχισαν οι αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και το αφεντικό της Ένωσης είναι από νωρίς σήμερα στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι. Ο Μελισσανίδης έχει επαφές με τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ και δη τα υψηλόβαθμα για να τους γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα στο κλαμπ.

Ο Παναγιώτης Κονέ όπως φάνηκε από χθες θα συνεχίσει παρότι του έχουν… ψαλιδιστεί αρκετές αρμοδιότητες έπειτα από την κάκιστη σεζόν στην ΑΕΚ (δεν δείχνει διάθεση παραίτησης), ενώ ενδιαφέρον έχει τι θα γίνει με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου. Το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να μετακινείται στις Ακαδημίες, αλλά μένει να φανεί αν θα δεχθεί και ο ίδιος κάτι τέτοιο καθότι πρόκειται για «υποβιβασμό», ενώ πέρυσι ο Μελισσανίδης μιλούσε δημοσίως για τον ίδιο ως το «Α και Ω» στη νέα ΑΕΚ.

Πάντως, ο Παπαδημητρίου δεν βρίσκεται σήμερα, όπως και τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω ασθένειας. Οπότε οι επαφές του θα είναι τηλεφωνικές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X