ΑΕΚ: Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την Μπελιά

Μπελιά: «Να συνεχίσουμε τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ηλυσιακό»
Photo Credits: INTIME

Στη Σαντορίνη θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαριάννα Μπελιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθλήτρια του ΑΟ Θήρας και επίσημα είναι η Μαριάννα Μπελιά που αποχώρησε μετά από 14 χρόνια από την ΑΕΚ.

Η 23χρονη λίμπερο έριξε «άγκυρα» στην Καλντέρα της Σαντορίνης, στην θέση της μέχρι τώρα διεθνής αρχηγού-λίμπερο, Μαριαλένας Αρτακιανού η οποία με την σειρά ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα».

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας αναφέρει:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την 23χρονη Μαριάννα Μπελιά.Η πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ που γεννήθηκε στις 24/10/1998 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,65μ και αγωνίζεται ως λίμπερο, εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο της Volleyleague 2022-2023.Ο Α.Ο. Θήρας είναι η δεύτερη ομάδα στην καριέρα της νεαρής αθλήτριας, που ξεκίνησε το βόλεϊ to 2008 στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2014 ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας των «κιτρινόμαυρων»

.Το 2015 στην κατάκτηση του τίτλου ΕΣΠΑΑ Κορασίδων η Μπελιά αναδείχθηκε κορυφαίο λίμπερο της διοργάνωσης, ενώ το 2020 πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League γυναικών και στην επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφαία κατηγορία.Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι στο τελευταίο έτος σπουδών της στη Σχολή Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθηνών.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Α.Ο. Θήρας η Μπελιά δήλωσε ικανοποιημένη:

«Θέλω αυτή τη χρονιά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να την αφιερώσω στη μνήμη της μητέρας μου, που την έχασα πριν από 1,5 χρόνο, επειδή πάντα της έλεγα πως θέλω να αγωνιστώ εκτός Αθηνών. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ομάδας που μου δίνει αυτή την ευκαιρία, αλλά και για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ επίσης και την κυρία Ελένη Μεμετζή, για την πολύτιμη βοήθειά της στην υλοποίηση της μεταγραφής. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και να φτάσουμε στην επίτευξη όλων των στόχων μας».Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένειά του την Μαριάννα και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών & ομαδικών της στόχων».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X