Δεν... ενδιαφέρεται για την Παρί ο Παβάρ

«Γάμος» Μπάγερν Μονάχου και Παβάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπενζαμέν Παβάρ ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος στην Μπάγερν χωρίς να δίνει σημασία στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κιλιάν Μπαπέ, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, κινείται με βάση τον σχεδιασμό του μελλοντικού τεχνικού διευθυντή, Λουίς Κάμπος, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα, βασισμένη σε Γάλλους και ει δυνατόν, νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν επαφές με τους Τσουαμενί και Ντεμπελέ, ωστόσο αυτό το σχέδιο δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον Μπενζαμέν Παβάρ, καθώς ερωτηθείς σχετικά από το «RMC», ο δεξιός οπισθοφύλακας, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπάγερν, είμαι σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ένας πολύ καλός σύλλογος με πολύ καλό έργο, αλλά δεν κάνω την ερώτηση στον εαυτό μου.

Νιώθω καλά, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπάγερν. Είμαι καλά εκεί. Δεν αναρωτιέμαι πού θα τελειώσω την καριέρα μου, ελπίζω να είναι σε πολύ καιρό.

Η Μπούντεσλιγκα μου αρέσει. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν κατέκτησα τίτλο στην Γαλλία και πρέπει να το κάνω. Εάν υπάρξει ευκαιρία γιατί όχι; Είμαι ανοιχτός σε ο,τιδήποτε. Ομως, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο κι ελπίζω να κατακτήσω τίτλους».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X