Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στο ΟΠΑΠ Game Time για τον τελικό του Champions League

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στο ΟΠΑΠ Game Time για τον τελικό του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάχη για την κορυφή της Ευρώπης δίνουν το Σάββατο, στο Παρίσι, η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Ίντερ σχολιάζει τον μεγάλο τελικό του «Σταντ ντε Φρανς» (22:00) και τονίζει: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τρομερή τακτική από τους δύο προπονητές και θα αναδειχτεί το μεγάλο ταλέντο των παικτών».

Για τη Λίβερπουλ αναφέρει ότι είναι μία πολύ πιο νεανική ομάδα και για τη Ρεάλ ότι στηρίζεται στη μεγάλη εμπειρία των παικτών της. Μιλάει ακόμα για τον Κώστα Τσιμίκα και του εύχεται να σηκώσει το τρόπαιο.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος είναι συντονιστής στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης των Εθνικών Ομάδων, αναλύει ακόμα τον τελικό των play-offs της Championship, Χάντερσφιλντ-Νότιγχαμ Φόρεστ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Wembley και θα κρίνει ποια ομάδα θα «ανέβει» στην Premier League (στις 18:30).

Δείτε το βίντεο:

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X