ΑΕΚ: «Λύγισε» στα πέναλτι (5-4) από τον Δούκα και έχασε το πρωτάθλημα!

ΑΕΚ: «Λύγισε» στα πέναλτι (5-4) από τον Δούκα και έχασε το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ έχασε με 5-4 στα πέναλτι από τον Δούκα ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία γνώρισε απόψε την ήττα με 5-4 στα πέναλτι (2-2 παράταση) από τον Δούκα και έχασε με 3-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο Δούκας κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει την σειρά σε 5ο ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» τα έδωσαν όλα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο πέναλτι. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Ο Καράμπελας στο 34′ έβαλε μπροστά τον Δούκα και ο Πάνου στο 39′ ισοφάρισε σε 1-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Τσίνα στο 44′. Ο Δελαπόρτας κράτησε την ΑΕΚ «ζωντανή» με γκολ στην εκπνοή οδηγώντας το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί ευστόχησαν οι Δελαπόρτας Ντάτης Καρύδας και Παπακώστας με τον τερματοφύλακα του Δούκα να αποκρούει το πέναλτι του Πάνου με το τελικό 5-4 να δίνει τον τίτλο στον Δούκα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X