Ιντερ: Περιμένει τον Ντιμπάλα - Θα γίνει επαφή και με Λουκάκου

Ιντερ: Περιμένει τον Ντιμπάλα - Θα γίνει επαφή και με Λουκάκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεταγραφικά της πλάνα για τη νέα σεζόν καταστρώνει η Ίντερ!

Μετά τη συμφωνία με τον Σιμόνε Ιντζάγκι ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια, οι «νερατζούρι» φαίνεται πως είναι μια ανάσα από τον Χένρικ Μκιταριάν, ο οποίος μετά από μια τριετία μοιάζει πολύ πιθανό να αφήσει τη Ρόμα.

Ο σχεδιασμός των Μιλανέζων προχωράει κανονικά, με την Ίντερ να αναμένεται να κινηθεί ως επί το πλείστον για ελεύθερος ή με μικρό κόστος ποδοσφαιριστές. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν και από τις πωλήσεις, αφού εφόσον υπάρξουν ορισμένες που θα γεμίσουν τα ταμεία, τότε τα χρήματα για αγορές θα αυξηθούν.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποτελεί τον διακαή πόθο των «νερατζούρι» για τη νέα σεζόν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ. Παρόλα αυτά, δεν έχει δώσει το τελικό «ΟΚ», αλλά στην ομάδα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Η πρόταση της Ίντερ στον Ντιμπάλα είναι για τριετές συμβόλαιο, με 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Την ίδια ώρα, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξει επαφή και με την πλευρά του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ έχει εκφράσει τους τελευταίους μήνες την επιθυμία να επιστρέψει στο Μιλάνο για τους «νερατζούρι», έναν περίπου χρόνο μετά την πώλησή του στην Τσέλσι με σχεδόν 120 εκατ. ευρώ.

Οι Λονδρέζοι χρωστάνε ακόμη στην Ίντερ ένα μεγάλο ποσό αφού δεν την έχουν «ξεπληρώσει» για τη μεταγραφή, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες για να υπάρξει εκ νέου συνεργασία των δύο πλευρών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X