ΑΕΚ: Η άφιξη του Αλμέιδα προκαλεί εξελίξεις

ΑΕΚ: Η άφιξη του Αλμέιδα προκαλεί εξελίξεις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, αλλά η άφιξη του Αλμέιδα φαίνεται πως θα επισπεύσει τις εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τεντωμένο σχοινί συνεχίζει να βαδίζει η ΑΕΚ. Είναι τόση η σκόνη που σηκώνεται γύρω από την ομάδα αυτήν την εποχή, που ελάχιστοι μπορούν να δουν καθαρά το μέλλον.

Οι μέρες περνούν, αλλά από το σοκαριστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Αρη και έπειτα, οι ουσιαστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ αφορούν την απόφαση να κλείσει το θέμα Μάνταλου με παραμονή του παίκτη και τις αποχωρήσεις των Νίκου Κορομηλά (επί τρεις δεκαετίες φροντιστή και «ψυχή» των αποδυτηρίων) και Γιώργου Καλτσίδη (υπεύθυνου ασφαλείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια).

Ολα τα υπόλοιπα βρίσκονται ακόμα μέσα στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ολες αυτές τις ημέρες, υπάρχει σειρά επαφών του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ με πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το στελεχιακό δυναμικό και παράλληλα να δώσουν αέρα ανανέωσης στην ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν υπάρξει επαφές με πρώην στελέχη όπως οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Μπρούνο Αλβες και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, υπάρχουν σκέψεις για αναβαθμίσεις όπως με τον Νίκο Γεωργέα και γίνονται επαφές και με τεχνοκράτες.

Δείτε περισσότερα για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ.

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X