Τρέλα στην «OPAP Arena»: Προχωράει και ο αγωνιστικός χώρος! (ΦΩΤΟ)

Τρέλα στην «OPAP Arena»: Προχωράει και ο αγωνιστικός χώρος! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε νέες εικόνες από την «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι να σε πιάνει… τρέλα με την «OPAP Arena»!

Εχει ξεκινήσει η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου και μόνο στην ιδεά ότι σε λίγο το γήπεδο θα… πρασινίσει, οι φίλοι της ΑΕΚ τρελαίνονται και ανυπομονούν να επιστρέψουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γήπεδο της ΑΕΚ συνεχίζει να «ντύνεται» ώστε να είναι έτοιμο σε λίγο καιρό για να υποδεχθεί τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας. Eχει ξεκινήσει να ξεχωρίζει ο αγωνιστικός χώρος, όπου θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας, ενώ άπαντες πλέον μετρούν αντίστροφα για την ολοκλήρωση του έργου.

Στις σημερινές φωτογραφίες που ανάρτησε η Ένωση φαίνονται τα έργα προετοιμασίας που έχουν ξεκινήσει για να μπει πάνω ο αγωνιστικός χώρος. Με λίγα λόγια… μαγεία!

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ που τρέχουν τις τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση της «OPAP Arena» ανησυχούν από τις σημαντικές καθυστερήσεις, που παρατηρούνται στη συνεργασία με την εταιρία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία είχε πάρει τον τελευταίο σημαντικό διαγωνισμό για την προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού του γηπέδου στο πιο καθοριστικό στάδιο των έργων.

Το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει σημαντικό πρόβλημα με την καθυστέρηση συγκεκριμένων εργασιών ως προς τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την ολοκλήρωση των εργασιών στον καταλυτικό χρόνο που έχει δοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εκφραστεί η έντονη δυσαρέσκεια προς τους ανθρώπους της εταιρίας και η απαίτηση να τρέξουν συγκεκριμένες εργασίες οι οποίες μπλοκάρουν την ολοκλήρωση του γηπέδου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αν δεν αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα και η συνεργασία με τους ανθρώπους που τρέχουν την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται για την τελική λειτουργία της OPAP Arena.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X