Μάνατζερ Ουάρντα: «Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Μάνατζερ Ουάρντα: «Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που έχει μετουσιωθεί σε πρόταση αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα για τον πελάτη του, μιλώντας σε αιγυπτιακά ΜΜΕ, από τη στιγμή που ο πρώην επιθετικός μέσος μεταξύ άλλων και του ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι επιθυμία του 29χρονου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά τις προτάσεις που έχει από την Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμ

Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X