Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Κάμπος βάζει φρένο στη μεταγραφή του Ντεμπελέ

Ντεμπελέ: Έχασε την προπόνηση γιατί νόμιζε πως είχαν... το απόγευμα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν να προσλάβει τον Λουίς Κάμπος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή φαίνεται πως βάζει οριστικό στοπ στις διαδικασίες για την μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ!

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι Παριζιάνοι είχαν καταλήξει σε προφορική συμφωνία τον Γενάρη με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δύσκολα θα δεχτεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του για να παραμείνει στη Βαρκελώνη και τα επόμενα χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο προορισμός του Παρισιού φαίνεται πως πλέον δεν είναι ανάμεσα στις επιλογές του. Σύμφωνα με την «Parisien», ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παρί δεν είναι υπέρ της μεταγραφής του Ντεμπελέ, καθώς αντ΄αυτού έχει προκρίνει ονόματα που έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την εκτόξευση της καριέρας τους.

Πλέον μένει να φανεί αν αυτή η απρόσμενη εξέλιξη θα φέρει και κάποιου είδους ανατροπή στις συζητήσεις του 25χρονου με τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να παραμείνει στην Ισπανία ή αν θα ψάξει για… νέες πολιτείες για να συνεχίσει την καριέρα του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X