Ο Μαϊστόροβιτς στο προσκήνιο για την ΑΕΚ!

Διαψεύδει η ΑΕΚ σουηδικά παραμύθια για Μαϊστόροβιτς και Ματιάσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς ενδέχεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές αλλαγές αναμένονται στην ΑΕΚ και η επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι στο… τραπέζι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης και αλλαγής οργανογράμματος, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη να συζητά με στελέχη προκειμένου να ενισχύσει την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, μία από περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι εκείνη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός παλαίμαχος στόπερ της Ένωσης υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου από το 2016 έως το 2017, ενώ στη συνέχεια διατέλεσε αθλητικός διευθυντής στην Μπρομαποϊκάρνα τη σεζόν 2017/18.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, με τον Σουηδό να συζητιέται κυρίως για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, έχοντας στενή συνεργασία με τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει άμεσα πόστο στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει σε ρόλο επικεφαλής των Ακαδημιών, με τον Παναγιώτη Κονέ να διατηρεί τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X