«Δεν αμφισβητείται η μεγάλη αξία του Μάνταλου - Mπορεί να προσφέρει περισσότερα στην ΑΕΚ»

Μάνταλος: Αυτή η θέση του ταιριάζει περισσότερο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα της ημέρας στον οργανισμό της ΑΕΚ, ασφαλώς κι είναι ο «αμετάθετος», Πέτρος Μάνταλος.

Έπειτα από την κατ΄ιδίαν συνάντηση που είχε ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο και έκλεισε η εσωτερική – «καυτή» – υπόθεση.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» θα μπει με την Ένωση στην «Αγιά – Σοφιά», βάζοντας τέλος στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό και «γέννησαν» ζήτημα πρόωρης αποχώρησής του.

Με αφορμή την «Μανταλ-ιάδα» που δεσπόζει στην κοινωνία της ΑΕΚ, το SDNA επικοινώνησε με τον Θόδωρο Σαββίδη, πρώτο προπονητή του Έλληνα άσου επί των ημερών του στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής της θρακιώτικης ομάδας.

«Δεν πρέπει να γίνεται καμία απολύτως κουβέντα για το εάν έπρεπε ή όχι να συνεχίσει ο Μάνταλος στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος είναι ένας έμπειρος παίκτης με περισσότερες από 200 συμμετοχές στη Super League, πολλά παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εν ενεργεία διεθνής στην Εθνική ομάδα.

Δεν μπορεί να αμφισβητείται σε καμία περίπτωση η μεγάλη αξία του Μάνταλου. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι να μπει και ο ίδιος στη διαδικασία να παλέψει με τον εαυτό του, ώστε να δώσει ακόμα πιο πολλά.

Οφείλει κάθε χρόνο να βάζει και υψηλότερους στόχους, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Σαφώς και είναι το σωστό να μπει η ΑΕΚ με αρχηγό τον Μάνταλο στην Αγιά -Σοφιά» τόνισε αρχικά ο πρώτος προπονητής του Έλληνα διεθνούς άσου από τα 14 μέχρι τα 19 χρόνια του στις ακαδημίες της Ξάνθης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X